Thuis ProductenSteenambachten

De aangepaste Natuurlijke Marmeren Decoratieve Punten van Steenambachten Anti - Schimmel

Certificaat
China Beijing Stars Stone Co., Ltd certificaten
China Beijing Stars Stone Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

De aangepaste Natuurlijke Marmeren Decoratieve Punten van Steenambachten Anti - Schimmel

De aangepaste Natuurlijke Marmeren Decoratieve Punten van Steenambachten Anti - Schimmel
De aangepaste Natuurlijke Marmeren Decoratieve Punten van Steenambachten Anti - Schimmel

Grote Afbeelding :  De aangepaste Natuurlijke Marmeren Decoratieve Punten van Steenambachten Anti - Schimmel

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BSS
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 01
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5-20sets
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: houten crate/by-schip
Levertijd: 10-25 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 10sets/mouth

De aangepaste Natuurlijke Marmeren Decoratieve Punten van Steenambachten Anti - Schimmel

beschrijving
Materiaal: natuursteen kleur: grijs
van: China
Hoog licht:

marmeren steenambachten

,

de ambacht van de steenkunst

Van de het Natuursteensteen van China bakt de marmeren de Ambachtenlava 01 Ambachten

 

 

 

Chinamarble is de totstandbrenging van een een steeninformatie en handelsplatform door van de de sterrensteen van Peking het bedrijfco. wordt gelanceerd, Ltd dat. Het bedrijf werd opgericht in 2002, zijn voorganger voor de staatsbedrijven, sinds het begin van 1998 in de steenindustrie. Bezittend een paar van de steenmijnbouw en verwerking installaties, behandelen de producten meer dan het natuursteenproducten van 95% China, ondertussen in werking stellend sommige steenproducten overzee. De de steenindustrie van China verstrekt de meeste productcategorieën de meeste volledige verscheidenheden. Met de ontwikkeling van 18 jaar, die een zeer professioneel team vormen, worden de producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen rond de wereld. Onze cliënten omvatten groothandelaars, de kettingen van de bouwmaterialensupermarkt, detailhandelaars, projecteigenaars, contractanten, en decoratieve individuele de familieconsumenten van het ontwerpbedrijf. Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van kwaliteitsproducten en de diensten voor al klanten, concurrerende prijs en one-stop dienst.

 

1. Wij kunnen het ontwerp, verwerking van diverse types van natuursteen en kunstmatige steenproducten verstrekken. De materialen omvatten marmer, graniet, kwartssteen, lei, zandsteen, kalksteen, basalt, travertijn, onex en andere materialen, Chinees en veel andere gebieden overzee; de producttypes omvatten tegel, cultuursteen, muursteen. Straatsteen, steengravure, monument en diverse speciaal-gevormde producten na verwerking of decoratie.

2. Onze producten kunnen wijd in individuele huisvesting en commerciële projecten in de binnen en openluchtdecoratie, evenals groot vierkant, weg worden gebruikt die en het modelleren de werken leggen.

3. Wij kunnen om het even welke gepersonaliseerde producten van de douanesteen goedkeuren, zolang de klant om eender welk ontwerp door beelden of tekeningen te verstrekken, wij fundamenteel klanten van de producten kunnen voorzien.

4. Wij kunnen de logistische dienst aan bijna alle havens in de wereld en de meeste de landen en gebieden in de huis-aan-huisdienst verlenen.

5. Wij verlenen de online raadplegende diensten, zodat de klanten voldoende informatie de eerste minuut kunnen krijgen.

6. Wij bouwen een sterke klantendatabase, om alle klanten door een gebruikersnaam te vergemakkelijken om hun uitwisseling en transactieverslagen te beheren.

 

1. Wij zijn het enige bedrijf om het natuursteenverscheidenheden van elk van China te verstrekken, om klanten one-stop aankoopdienst aan te bieden;

2. Wij bevorderen regelmatig de recentste productverscheidenheden en de stijlen;

3. Wij hebben een sterke leveringscapaciteit om snelle levering, de algemene leveringsperiode in 2 tot 4 weken te verzekeren;

4. Wij verlenen producten en de diensten op alle niveaus van klanten, zowel bedrijven als personen;

5. Wij voeren vaak promotieactiviteiten voor klanten uit om verwervingskosten te besparen;

6. Wij hebben het meest professionele verkoopteam, van de Engelse mededeling, productkennis, om tot uitvoering opdracht te geven en de leveringsverrichting, enz., kan klanten de prima uitvoerige dienst aanbieden.

7. Wij hebben een sterk kwaliteitscontroleteam. alle goederen zullen worden geïnspecteerd alvorens de fabriek te verlaten om elk punt te verzekeren zijn een gekwalificeerd product; wij hebben een zeer klein aantal producten beneden de maat voor vrije vervanging of de directe verplichting van de compensatiewaarborg;

8. Wij verstrekken een massa van kennis over steenproducten, ontwerp, installatie, onderhoud enz. op de plaats.

 

De lava van de korst van de aarde de diepe plaats, omdat de temperatuur van de de korst diepe plaats van de aarde uiterst hoog is, de lava door het de vormbestaan van het magma van de vulkaanrots, samen met de vulkanische uitbarsting, het rotsmagma spuit ook de oppervlakte samen met het, ontmoet het water of het lage temperatuurbegin om te bevriezen, omdat de congealment proThe lava is één soort wereld bakt te voorschijn komt bakt de methode. cess draaide de luchtingang, stevig het rotsmagma om de massieve die luchtbellen in het binnenland geleidelijk aan te vormen, volledig is gecoaguleerd na, heeft gevormd de structuur unieke lava. de lava bakt door het steenkolengas of het aardgas neemt de brandstof, zeer verbeteren het opmerkelijke warmtegeleidingsvermogen van de gebruikslava, de stabiliteit en de zeer versterkte adsorberende capaciteit, oorzakenvoedsel in het proces te bakken gelijk te verwarmen, de efficiency. Gelijktijdig omdat de het verwarmen brandstof het ingeblikte steenkolengas of het aardgas is, gebruikt volledig zorg geen voedsel na door het zwartsel of de steenkoolverbranding, produceert de as verontreinigt.

Contactgegevens
Beijing Stars Stone Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Tel.: +8613901351690

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)