Thuis ProductenCement/Beton Gesteunde Steen

De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement

Certificaat
China Beijing Stars Stone Co., Ltd certificaten
China Beijing Stars Stone Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement

De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement
De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement

Grote Afbeelding :  De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BSS
Certificering: ISO9001
Modelnummer: CMB -003
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 200-500㎡
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: Comités: 4 PCs/doos; 144 PCs/krat, rond 350m2-Hoeken: 4pcs/box; 144 PCs/krat, rond 350m2
Levertijd: 10-25 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 6000-8000㎡/month

De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement

beschrijving
kleur: grijs of geel Materiaal: natuursteen
van: China Stijl: Flat
Variaties: Laag Steentype: kwartsiet
Beschikbare Finies: Gespleten Gezicht
Hoog licht:

het vernisje van de cementsteen

,

het grootboekpanelen van het steenvernisje

Natuursteencement/Beton Gesteunde Steen Concrete Achterwallcladding CMB -003

 

De Comités van het natuursteenvernisje Buitenmuurbekleding Terug met Cement 0

 

 

Attributen waarde
Materiaal Natuursteen
Verpakking 5pcs/box, 30boxes/crate of 48boxes/palle
Regelmatige Grootte 6×24/6×22
Kleuren BrownGold
Beschikbaar eindigt Gespleten Gezicht

 

Concrete Achterwallcladding CMB -003

De steen van de cementcultuur wordt meer en meer voor de decoratie die van de muurbekleding wordt gebruikt. Het bewaart veel installatiekosten bij jobsite, ondertussen kan de cementrug steviger aan andere muren worden vastgemaakt. De steen met cement op de rug wordt gecombineerd die wordt dikker en sterker. De dikte kan 35cm bereiken. En vergelijkbaar geweest met andere gelijmde steenpanelen en richelstenen, kan de steen van de cementcultuur in groter natuursteen worden gebruikt, makend muurverschijning meer primitief en ruw, atmosfeerluxe. Over het algemeen, is wordt gebruikt de breedte van de steenstrook in de gelijmde cultuursteen niet meer dan 5 cm, maar de steen van de cementcultuur kan als brok van ruwe steen van 30*15cm worden gebruikt die. Bijna allerlei kunnen natuursteen aan de vorm van steen van de cement de achtercultuur, zoals lei, kwartsiet, zandsteen, graniet en kalksteen enz. worden gemaakt. De regelmatige grootte voor steen van de cement de achtercultuur omvat 61*15.2cm.

 

Chinamarble.com is de totstandbrenging van een een steeninformatie en handelsplatform door van de de sterrensteen van Peking het bedrijfco. wordt gelanceerd, Ltd dat. Het bedrijf werd opgericht in 2002, zijn voorganger voor de staatsbedrijven, sinds het begin van 1998 in de steenindustrie. Bezittend een paar van de steenmijnbouw en verwerking installaties, behandelen de producten meer dan het natuursteenproducten van 95% China, ondertussen in werking stellend sommige steenproducten overzee. De de steenindustrie van China verstrekt de meeste productcategorieën de meeste volledige verscheidenheden. Met de ontwikkeling van 18 jaar, die een zeer professioneel team vormen, worden de producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen rond de wereld. Onze cliënten omvatten groothandelaars, de kettingen van de bouwmaterialensupermarkt, detailhandelaars, projecteigenaars, contractanten, en decoratieve individuele de familieconsumenten van het ontwerpbedrijf. Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van kwaliteitsproducten en de diensten voor al klanten, concurrerende prijs en one-stop dienst.

 

Wat wij kunnen doen


1. Wij kunnen het ontwerp, verwerking van diverse types van natuursteen en kunstmatige steenproducten verstrekken. De materialen omvatten marmer, graniet, kwartssteen, lei, zandsteen, kalksteen, basalt, travertijn, onex en andere materialen, Chinees en veel andere gebieden overzee; de producttypes omvatten tegel, cultuursteen, muursteen. Straatsteen, steengravure, monument en diverse speciaal-gevormde producten na verwerking of decoratie.

2. Onze producten kunnen wijd in individuele huisvesting en commerciële projecten in de binnen en openluchtdecoratie, evenals groot vierkant, weg worden gebruikt die en het modelleren de werken leggen.

3. Wij kunnen om het even welke gepersonaliseerde producten van de douanesteen goedkeuren, zolang de klant om eender welk ontwerp door beelden of tekeningen te verstrekken, wij fundamenteel klanten van de producten kunnen voorzien.

4. Wij kunnen de logistische dienst aan bijna alle havens in de wereld en de meeste de landen en gebieden in de huis-aan-huisdienst verlenen.

5. Wij verlenen de online raadplegende diensten, zodat de klanten voldoende informatie de eerste minuut kunnen krijgen.

6. Wij bouwen een sterke klantendatabase, om alle klanten door een gebruikersnaam te vergemakkelijken om hun uitwisseling en transactieverslagen te beheren.

 

Onze Voordelen


1. Wij zijn het enige bedrijf om het natuursteenverscheidenheden van elk van China te verstrekken, om klanten one-stop aankoopdienst aan te bieden;

2. Wij bevorderen regelmatig de recentste productverscheidenheden en de stijlen;

3. Wij hebben een sterke leveringscapaciteit om snelle levering, de algemene leveringsperiode in 2 tot 4 weken te verzekeren;

4. Wij verlenen producten en de diensten op alle niveaus van klanten, zowel bedrijven als personen;

5. Wij voeren vaak promotieactiviteiten voor klanten uit om verwervingskosten te besparen;

6. Wij hebben het meest professionele verkoopteam, van de Engelse mededeling, productkennis, om tot uitvoering opdracht te geven en de leveringsverrichting, enz., kan klanten de prima uitvoerige dienst aanbieden.

7. Wij hebben een sterk kwaliteitscontroleteam. alle goederen zullen worden geïnspecteerd alvorens de fabriek te verlaten om elk punt te verzekeren zijn een gekwalificeerd product; wij hebben een zeer klein aantal producten beneden de maat voor vrije vervanging of de directe verplichting van de compensatiewaarborg;

8. Wij verstrekken een massa van kennis over steenproducten, ontwerp, installatie, onderhoud enz. op de plaats.

Contactgegevens
Beijing Stars Stone Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Tel.: +8613901351690

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)