Thuis ProductenHet Vernisje van de kwartsietsteen

Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand

Certificaat
China Beijing Stars Stone Co., Ltd certificaten
China Beijing Stars Stone Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand

Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand
Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand

Grote Afbeelding :  Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BSS
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Comité -007
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 200-500㎡
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: Comités: 10 PCs/doos; 3600 PCs/krat, rond 950m2-Hoeken: 8 PCs/doos; 288 PCs/krat, rond 900m2
Levertijd: 10-25 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 6000-8000㎡/month

Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand

beschrijving
kleur: Gele grijs Materiaal: natuursteen
van: China Stijl: Flat
Variaties: Laag Steentype: kwartsiet
Beschikbare Finies: Gespleten Gezicht Dikte: 0.75-1.25“
Hoog licht:

het vernisje van kwartsietledgestone

,

kwartsiet gestapelde steenpanelen

Minicomité Gecultiveerd de Steen Minicomité -007 van het natuursteen Groen Kwartsiet

 

Natuurlijk/cultiveerde het Vernisjecomité van de Kwartsietsteen Anti - Bacteriën Chemische Bestand 0

 

 

Attributen waarde
Materiaal Natuursteen
Verpakking 5pcs/box, 30boxes/crate of 48boxes/palle
Regelmatige Grootte 6×24/6×22
Kleuren Grijs-wit
Beschikbaar eindigt Gespleten Gezicht 

 

 

Beschrijving: de tegels van de cultuurlei, grootboekpaneel die, culturele de bekledingstegel van de leimuur, beschaafde lei, leihoek, cultuurlei, de tegel van de richelmuur, de tegel van de vloerlei, de tegels van de muurbekleding, het vloeren leitegels, de lei van de het paneelcultuur van de richellei, Cultuursteen, de tegels van de Muurlei, de cultuurlei van China, beschaafde steen, richelsteen, steenvernisje, muursteen, steen, cultuurlei, de producten van de cultuurlei, de cultuurlei stapelen van China.

 

De donkergrijze of zwarte steen van de leicultuur, heeft zijn originele naam P018, is het een natuursteenmateriaal met zeer eenvormige kleur. Het wordt gehouden van door de meerderheid van decoratieontwerpers en huiseigenaars. De kalme en onverschillige toon, geen show en geen publiciteit, worden het wijd gebruikt voor huis, villa, muur, tuin, openbare gebouwen, hotel, binnenplaats, landschapstuin, enz. Het voordeel van dit zwarte materiaal van de muurbekleding is duurzaam, anti-bacteriën en de chemische weerstand, gemakkelijke schoon en het handhaven, hoge glans, schoonheid eindigen met elegante textuur.

 

Chinamarble.com is de totstandbrenging van een een steeninformatie en handelsplatform dat door van de de sterrensteen van Peking het bedrijfco. wordt gelanceerd, Ltd. Het bedrijf werd opgericht in 2002, zijn voorganger voor de staatsbedrijven, sinds het begin van 1998 in de steenindustrie. Bezittend een paar van de steenmijnbouw en verwerking installaties, behandelen de producten meer dan het natuursteenproducten van 95% China, ondertussen in werking stellend sommige steenproducten overzee. De de steenindustrie van China verstrekt de meeste productcategorieën de meeste volledige verscheidenheden. Met de ontwikkeling van 18 jaar, die een zeer professioneel team vormen, worden de producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen rond de wereld. Onze cliënten omvatten groothandelaars, de kettingen van de bouwmaterialensupermarkt, detailhandelaars, projecteigenaars, contractanten, en decoratieve individuele de familieconsumenten van het ontwerpbedrijf. Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van kwaliteitsproducten en de diensten voor al klanten, concurrerende prijs en one-stop dienst.

 

1. Wij kunnen het ontwerp, verwerking van diverse types van natuursteen en kunstmatige steenproducten verstrekken. De materialen omvatten marmer, graniet, kwartssteen, lei, zandsteen, kalksteen, basalt, travertijn, onex en andere materialen, Chinees en veel andere gebieden overzee; de producttypes omvatten tegel, cultuursteen, muursteen. Straatsteen, steengravure, monument en diverse speciaal-gevormde producten na verwerking of decoratie.

2. Onze producten kunnen wijd in individuele huisvesting en commerciële projecten in de binnen en openluchtdecoratie, evenals groot vierkant, weg worden gebruikt die en het modelleren de werken leggen.

3. Wij kunnen om het even welke gepersonaliseerde producten van de douanesteen goedkeuren, zolang de klant om eender welk ontwerp door beelden of tekeningen te verstrekken, wij fundamenteel klanten van de producten kunnen voorzien.

4. Wij kunnen de logistische dienst aan bijna alle havens in de wereld en de meeste de landen en gebieden in de huis-aan-huisdienst verlenen.

5. Wij verlenen de online raadplegende diensten, zodat de klanten voldoende informatie de eerste minuut kunnen krijgen.

6. Wij bouwen een sterke klantendatabase, om alle klanten door een gebruikersnaam te vergemakkelijken om hun uitwisseling en transactieverslagen te beheren.

 

1. Wij zijn het enige bedrijf om het natuursteenverscheidenheden van elk van China te verstrekken, om klanten one-stop aankoopdienst aan te bieden;

2. Wij bevorderen regelmatig de recentste productverscheidenheden en de stijlen;

3. Wij hebben een sterke leveringscapaciteit om snelle levering, de algemene leveringsperiode in 2 tot 4 weken te verzekeren;

4. Wij verlenen producten en de diensten op alle niveaus van klanten, zowel bedrijven als personen;

5. Wij voeren vaak promotieactiviteiten voor klanten uit om verwervingskosten te besparen;

6. Wij hebben het meest professionele verkoopteam, van de Engelse mededeling, productkennis, om tot uitvoering opdracht te geven en de leveringsverrichting, enz., kan klanten de prima uitvoerige dienst aanbieden.

7. Wij hebben een sterk kwaliteitscontroleteam. alle goederen zullen worden geïnspecteerd alvorens de fabriek te verlaten om elk punt te verzekeren zijn een gekwalificeerd product; wij hebben een zeer klein aantal producten beneden de maat voor vrije vervanging of de directe verplichting van de compensatiewaarborg;

8. Wij verstrekken een massa van kennis over steenproducten, ontwerp, installatie, onderhoud enz. op de plaats.

De oppervlakte van P018-lei kan vlak, gespleten zijn, geslepen en afgeschuinde rots; het achtereind kan worden gelijmd, cement of netwerk. De gemeenschappelijke grootte heeft 60*15, 55*15, 40*15, 35*18 enz.

Contactgegevens
Beijing Stars Stone Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Tel.: +8613901351690

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)