Thuis

Beijing Stars Stone Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het bedrijfco. van de sterrensteen, Ltd. Het bedrijf werd opgericht in 2002, zijn voorganger voor de staatsbedrijven, sinds het begin van 1998 in de steenindustrie. Bezittend een paar van de steenmijnbouw en verwerking installaties, behandelen de producten meer dan het natuursteenproducten van 95% China, ondertussen in werking stellend sommige steenproducten overzee. De de steenindustrie van China verstrekt de meeste productcategorieën de meeste volledige verscheidenheden. Met de ontwikkeling van 20 jaar, die een zeer professioneel team vormen, worden de producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen rond de wereld. Onze cliënten omvatten groothandelaars, de kettingen van de bouwmaterialensupermarkt, detailhandelaars, projecteigenaars, contractanten, en decoratieve individuele de familieconsumenten van het ontwerpbedrijf. Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van kwaliteitsproducten en de diensten voor alle klanten, concurrerende prijzen, en one-stop dienst.

 

 

Co. van de de Sterrensteen van Peking, Ltd werd opgericht in 2002 in Peking China.

 

Als belangrijke steenfabrikant in het noorden van China, heeft BSS zijn zaken in meer dan 100 landen rond de wereld, een jaarlijks de uitvoervolume van ongeveer 1000 containers onderzocht. De producten omvatten een steenopen haard en een gravure, steenplakken en tegels, de culturele steen van het leipaneel, etc. Het bedrijf nam aan de investering van meer dan 10 fabrieken deel, bepaalde respectievelijk van in Hebei de plaats, hebben Henan, Tianjin en Anhui, enz., de officiële website www.chinamarble.com bijna 20 jaar gewerkt, en een goed rangschikkend op heersende stromingszoekmachines zoals Google en Bing enz. gehad. Het verstrekt een snelle online ingang voor een reusachtig aantal buitenlandse het begrip en sourcing van steenkopers Chinese steenproducten. Het de kernvoordeel van het bedrijf is een sterke capaciteit om ruwe materiaalresourcen, professioneel en rijp team, en een diepe geest van de beendermergdienst te controleren.

      

China Beijing Stars Stone Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

China Beijing Stars Stone Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Van de de sterrensteen van Peking het bedrijfco., Ltd. Het bedrijf werd opgericht in 2002, zijn voorganger voor de staatsbedrijven, sinds het begin van 1998 in de steenindustrie. Bezittend een paar van de steenmijnbouw en verwerking installaties, omvat ons gamma van producten steenopen haarden en gravures, culturele steen en leipanelen, architetural steenproducten.  Met de ontwikkeling van 20 jaar, die een zeer professioneel team vormen, worden de producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen rond de wereld. Onze cliënten omvatten groothandelaars, de kettingen van de bouwmaterialensupermarkt, detailhandelaars, projecteigenaars, contractanten, en decoratieve individuele de familieconsumenten van het ontwerpbedrijf. Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van kwaliteitsproducten en de diensten voor al klanten, concurrerende prijs en one-stop dienst.

Beijing Stars Stone Co., Ltd Beijing Stars Stone Co., Ltd Beijing Stars Stone Co., Ltd Beijing Stars Stone Co., Ltd Beijing Stars Stone Co., Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : BSS

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 12,000,000-20,000,000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Beijing Stars Stone Co., Ltd Certificaten China Beijing Stars Stone Co., Ltd Certificaten China Beijing Stars Stone Co., Ltd Certificaten China Beijing Stars Stone Co., Ltd Certificaten